Herinneringen in een doos

Het verlies van een dierbare zorgt voor een onvoorstelbaar verdriet. Een verdriet waar ieder beetje troost steun kan bieden. Zeker voor kinderen is dit verlies onbegrijpelijk, en het rouwproces intens. En juist dat maakt de Hemeldoos nou zo ontzettend bijzonder. Met de Hemeldoos kun je samen een troost plekje creëren waar altijd nog even een connectie gevoeld kan worden met die ene speciale persoon. Vul de Hemeldoos samen met mooie spulletjes en foto’s die speciale herinneringen oproepen, of laat het de plek zijn waar tekeningen en brieven ingestopt mogen worden. Zo kan er ‘s avonds voor het slapen gaan nog even snel een kijkje in ” de hemel” genomen worden.
De Hemeldoos komt in zes verschillende kleuren en printjes, en iedere centimeter van deze houten herinneringsdoos kan gepersonaliseerd worden.
Dankzij de onzichtbare magneetjes maak je alle wanden zonder problemen open, om zo alle kantjes te beplakken, tekenen en vullen. Met alle wanden vol tekeningen en foto’s, wordt de Hemeldoos zo omgetoverd tot een kleine inkijk-wereld vol herinneringen. Iedere Hemeldoos komt met een mooi kaarsje, waardoor het kleine wereldje vol herinneringen iedere avond weer tot leven kan komen.

Voor meer info, kijk op www.hemeldoos.nl