Muziek

Muzikale levensloop van Luizter

De zoektocht naar woorden bij een afscheid is vaak erg moeilijk. En wanneer je zelf een toespraak wilt houden bij een begrafenis of crematie is het vaak nog moeilijker om deze woorden uit te spreken.

De combinatie van het gesproken woord, de zang en de pianoklanken raakt niet alleen het hart, maar ook de ziel. Het verhaal dat zo intens gesproken en gezongen wordt, komt hierdoor op gevoelsniveau bij de aanwezigen binnen. Wij als uitvaartspreker zorgen voor een intiem en ontroerend onderdeel van het afscheid, dat bij alle aanwezigen lang zal bijblijven en hen zal troosten. Door de emotionele (h)erkenning kan een Luizterverhaal bijdragen aan het rouwproces. Binnen enkele dagen kunnen we het levensverhaal van uw dierbare schrijven. Daarnaast kunnen we een live audio-opname maken, die u later nog zo vaak als u wilt kunt beluisteren. Voor meer informatie over onze werkwijze kunt u hier terecht.

Een Muzikale Levensloop van Luizter geeft precies weer wat u belangrijk vindt en over wilt brengen tijdens een toespraak op een begrafenis of bij een crematie. Dit gebeurt met de juiste woorden, de mooiste muziek en het diepste gevoel. Een Muzikale Levensloop is een nieuwe variant op de traditionele levensloop. In onze Muzikale Levensloop ‘vieren we het leven’ door herinneringen te vertellen en te bezingen. Een waar troostcadeau voor alle aanwezigen.

Met dit concept heeft Luizter de publieksprijs van de Yarden Afscheidsprijs 2017 gewonnen. Bekijk onderstaande video’s voor een impressie.