Samenwerkingen:

Rouwanders – Anders Bloemstyling. Een aanvulling op het persoonlijke rouwwerk van Anders Bloemstyling, dat is waar ‘Rouwanders’ voor staat. Met Rouwanders verzorgt eigenaresse Lenie niet alleen het bloemwerk, maar gaat ze nog een stapje verder.

Rouwanders

Ik stap samen met de dierbaren van een overledene in de intieme bubbel van voorbereidingen naar de uitvaart.  Vanuit mijn expertise denk ik mee over de voorbereidingen voorafgaand, tijdens en na de uitvaart op het gebied van styling en bloemwerk. Dat het ‘plaatje klopt’ en alles goed verzorgd is, is één van de belangrijkste aspecten tijdens een uitvaart en hier leg ik met liefde mijn hart voor jullie in!

Mijn werk voor Rouwanders staat voor ontzorgen. Omdat er in de dagen tot een uitvaart ontzettend veel geregeld moet worden en je als dierbare ook ruimte en tijd wilt vinden voor jezelf en het samenzijn met andere dierbaren, zonder verplichtingen, neem ik jullie graag taken en regeldingen uit handen. Een voorbeeld hiervan is zorgen dat de bloemcreaties op de juiste momenten op de juiste plekken zijn; mooi neergezet tijdens de condoleance, op de juiste plek op het moment dat de uitvaart start en bij behoefte weer thuisbezorgd na afloop. Alles met zorg en liefde uitgevoerd. Daarnaast denk ik graag mee hoe de uitvaart een warme, intieme setting kan worden, passend bij de overledene en jullie als dierbaren. Bloemstyling kan een waar verschil maken in ruimte en sfeer.

Anders Bloemstyling – Rouwwerk

Wat mijn werk uniek en onderscheidend maakt? In al mijn rouwwerk probeer ik de persoonlijkheid en het verhaal te laten spreken van de overledene. Welke spullen en persoonlijke elementen doen denken aan hem/haar of laten spreken over zijn/haar leven? Styling op maat, door dat wat ik van de dierbaren ontvang en door wat ik van dierbaren meekrijg in communicatie, verhalen en mijn observatie tijdens de dagen tot aan een uitvaart.

https://uitvaart-platform.nl/inspiratie/leverancier-aan-het-woord/rouwanders-anders-bloemstyling/

 

Lenie
bloemenband

Bloemenband

De Bloemenband is een op maat gemaakte rouwband, die stijlvol kan worden aangebracht op een open of gesloten kist of mand. De Bloemenband mag, in overleg met begraafplaats of crematorium, mee naar de laatste rustplaats want hij is volledig gemaakt van natuurlijke materialen. Je kunt de Bloemenband zelf aanbrengen en de gasten vragen een onverpakte losse bloem mee te nemen.

Familieleden, vrienden en andere genodigden kunnen een bloem in de band steken: zo omhelst u samen uw dierbare met een laatste bloemengroet. Je kunt de Bloemenband ook om de urn draaien en daar de gedroogde bloemen opnieuw insteken om zo de laatste bloemenomhelzing voort te zetten.

Jantine Kraaijeveld

 

 

rianne-bij-afscheid-bloemenband

Verwerk de bloemblaadjes in een sieraad

Wist je dat je de bloemen van de uitvaart kunt verwerken in een sieraad? De perfecte manier om jouw loved one altijd en op elke plek met je mee te dragen. Het mooie is dat je meerdere items kunt maken, zodat je voor elke outfit een passende ketting, armband of enkelbandje hebt.

Rouwbloemen vereeuwigen

Voor bijzondere objecten met gedroogde bloemen kun je terecht bij Floral Stories. Bij Floral Stories maken zij het met behulp van professionele droogtechnieken en epoxy mogelijk om de bloemen te vereeuwigen in een uniek object of sieraad die levenslang behouden kan worden. Je kiest zelf jouw favoriete object uit; een stijlvol vierkant, een elegante piramide, een lief hartje of een andere vorm. Zo kun je de bloemen een mooi plekje in huis geven. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een deel van de as van je dierbare aan het object of sieraad toe te voegen. Het is een bijzondere manier om je dierbare altijd dichtbij je te dragen.

Rouwbloemen prepareren door Floral Stories

Rouwbloemen zijn een blijk van waardering, respect en liefde tegenover de overledene en het biedt troost aan de nabestaanden. Veel mensen weten niet wat ze na de begrafenis of crematie met de bloemen moeten. U kunt ervoor kiezen om een aantal van deze speciale bloemen voor altijd te bewaren door ze door Floral Stories te laten prepareren en verwerken in epoxy.

Vaak kan het bewaren van een of meerdere rouwbloemen een steun betekenen voor mensen om iets te hebben wat herinnert aan het afscheid met de dierbare.

Floral Stories staat voor een innovatieve en moderne manier van bloembehoud, met als reden om de herinnering achter het speciale moment of de dierbare persoon voor eeuwig levend te houden. De bloemen worden op een duurzame en professionele wijze gedroogd en verwerkt in epoxy. Hierna zijn de bloemen vereeuwigd tot een object of sieraad die levenslang behouden kan worden. Kies zelf uw favoriete object, een stijlvol vierkant, een elegante piramide, een lief waxinelichtje, een mooi sieraad of een andere vorm.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om as aan het object of sieraad toe te voegen. Hierdoor houdt u de herinnering aan uw dierbare levend. Daarnaast is dit een moderne en bijzondere manier om uw dierbare dichtbij u te kunnen houden.

rianne bij afscheid

Kisten & wades

Rianne-bij-afscheid-rouwbloemen