Uitvaart Steenwijk

Uitvaartbegeleiding door Rianne bij afscheid

Rianne

Uitvaart Steenwijk

 

Rianne bij afscheid uitvaartbegeleiding helpt vorm te geven aan een laatste afscheid. Ben je op zoek naar een betrouwbare en betrokken uitvaartverzorger in Stenwijk of omgeving? Ik ben Rianne Pomper, uitvaartbegeleider in Meppel en actief in Overijssel, Drenthe en Friesland. Tijdens mijn begeleiding neem ik jullie als nabestaanden stap voor stap mee in de voorbereidingen, zodat hierin de keuzes worden gemaakt voor een afscheid passend bij degene die is overleden èn bij jou als nabestaande. Ook wanneer je alvast je eigen uitvaart wilt regelen kan ik je verder helpen. Uitvaart in Steenwijk? Ik ondersteun en begeleid je met liefde tijdens het afscheid nemen van je dierbare.

Overlijden melden 24 uur per dag

Ik ben 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar

Uitvaar-Drenthe

Wat te doen BIJ OVERLIJDEN?

 

Is een dierbare van je net overleden? En ben je nu op zoek naar steun en hulp bij het regelen van de uitvaart? Als eerste stap moet een overlijden vastgesteld worden door een arts. Als de arts geweest is kunnen jullie contact met mij opnemen, ik ben 24/7, 7 dagen per week bereikbaar op 06 14 99 71 44. We bespreken wat je eerste wensen zijn. Stap voor stap en op jouw tempo en op jouw manier. Neem je tijd, wees samen, huil, lach, doe waar je je op dat moment goed bij voelt..

 

Neem de tijd om afscheid te nemen, pas als jullie eraan toe zijn bellen jullie de personen die belangrijk zijn. En daarna beginnen de eerste regelzaken.

 

Wat je van mij kan verwachten:

  • 24 uur per dag bereikbaar op 06 14 99 71 44
  • Liefdevolle en persoonlijke uitvaartbegeleiding
  • Ongeacht of en waar je verzekerd bent
  • In een kwetsbare periode zorg ik voor rust en overzicht
  • Samen vormgeven van een liefdevol en persoonlijk afscheid

Uitvaart regelen in Steenwijk?

 

laat je begeleiden door Rianne bij afscheid

Als iemand die je lief is overlijdt dan heb je tijd nodig om afscheid te kunnen nemen. De dagen tussen het overlijden en de uitvaart kunnen hectisch zijn. Vaak zijn er veel moeilijke beslissingen te nemen, die deze periode nog zwaarder kunnen maken. Daarom is het fijn dat je kan rekenen op iemand waar je op terug kan vallen voor al je vragen. Rianne bij afscheid is er om er voor te zorgen dat jij als nabestaande de juiste begeleiding krijgt. Samen zorgen we ervoor dat alles goed geregeld is en de uitvaart verloopt volgens jouw en/of jullie wens. Een afscheid waar je met een goed en warm gevoel op terug kunt kijken. Rianne bij afscheid uitvaartbegeleiding ondersteund je hierin graag.

UITVAART Steenwijk VOORAF bespreken

 

Je eigen uitvaart in Steenwijk alvast vooraf regelen

Steeds meer mensen vinden het belangrijk om het afscheid te laten aansluiten bij hun manier van leven. Je uitvaart bespreken tijdens het leven voelt misschien ongemakkelijk maar kan een hoop zorgen en vragen wegnemen. Ik kan vrijblijvend bij je langs komen en ga graag met je in gesprek over datgene wat jij wil bespreken en of vast wil leggen. Al je wensen noteren we in het wensenboekje “Zo wil ik het graag…” dat je van mij krijgt. Niets is zo vervelend én lastig om op het laatste moment een uitvaart te moeten regelen, zonder te weten wat je dierbare zou hebben gewild.

Voor persoonlijke en liefdevolle begeleiding door Rianne

Rianne bij afscheid uitvaartbegeleiding

Actief in Overijssel, Drenthe en Friesland

 

Een afscheid dat liefdevol, persoonlijk en met zorg wordt vormgegeven organiseer ik met liefde. In een offerte op maat kan ik je een idee geven van de kosten voor een begrafenis of crematie in bijvoorbeeld Zwolle, Meppel, Assen of Hoogeveen.

Ik ben werkzaam in zuid Drenthe en de kop van Overijssel. Vanuit mijn gunstig gelegen woonplaats Meppel kan ik snel in de volgende plaatsen en regios komen.  Nijeveen, Staphorst, Rouveen, Zwolle, Westerveld: Havelte, Havelterberg, Vledder, Wilhelminaoord, Diever, Dwingeloo, Dieverbrug. De Wolden: De Wijk, Koekange, Ruinen, Ruinerwold. Steenwijkerland: Kuinre, Ossenzijl, Belt-Schutsloot, Paasloo, Scheerwolde, Sint Jansklooster, Steenwijkerland: Steenwijk, Tuk, Vollenhove, Wanneperveen, Witte Paarden.

Uiteraard kom ik ook buiten deze regio’s, en ben ik er voor je als je mijn begeleiding wenst. Hiervoor kun je ook bij mij terecht voor een offerte, een vrijblijvend kennismakingsgesprek, voorregeling of het begeleiden van een begrafenis of crematie.

Als iets liefs je verlaat, blijft nog altijd de liefde

Rianne