Uitvaartzorg Drenthe

Uitvaartzorg Drenthe, voor persoonlijke en liefdevolle begeleiding

Uitvaartzorg Drenthe: laat je begeleiden door Rianne bij afscheid

Als iemand die je lief is overlijdt dan heb je tijd nodig om afscheid te kunnen nemen. De dagen tussen het overlijden en de uitvaart kunnen hectisch zijn. Vaak zijn er veel moeilijke beslissingen te nemen, die deze periode nog zwaarder kunnen maken. Daarom is het fijn dat je deze periode kan rekenen op iemand waar je op terug kan vallen voor al je vragen. Rianne bij afscheid is er om er voor te zorgen dat jij als nabestaande de juiste begeleiding krijgt. Samen zorgen we ervoor dat alles goed geregeld is en de uitvaart verloopt volgens jouw en/of jullie wens. Een afscheid waar je met een goed gevoel op terug kunt kijken. Rianne bij afscheid uit Drenthe ondersteund je hierin graag.

Uitvaart Drenthe regelen?

Rianne bij afscheid uitvaartbegeleiding helpt vorm te geven aan een laatste afscheid. Ik ondersteun en begeleid je met liefde  tijdens het afscheid nemen van je dierbare. Tijdens mijn begeleiding neem ik jullie als nabestaanden stap voor stap mee in de voorbereidingen, zodat hierin de keuzes worden gemaakt voor een afscheid passend bij degene die is overleden èn bij jou als nabestaande. 

“Bij afscheid nemen gaat het over de liefde voor degene die er niet meer is.“

BIJ OVERLIJDEN

Een overlijden dient altijd te worden vastgesteld door een arts. Als de arts geweest is kunnen jullie contact met mij opnemen, ik ben 24/7 telefonisch bereikbaar. We overleggen samen wanneer ik naar je toe kom, dit hoeft niet direct als je daar nog niet aan toe bent. We bespreken aan de telefoon wat je eerste wensen zijn. Informeer alvast de personen die aanwezig willen zijn bij de laatste verzorging van je dierbare.
Neem je tijd, wees samen, huil, lach, doe waar je je op dat moment goed bij voelt. Als ik bij je ben nemen we samen de eerste dingen door. Stap voor stap en op jouw tempo en op jouw manier.

 

Neem de tijd om afscheid te nemen, pas als jullie eraan toe zijn bellen jullie de personen die belangrijk zijn. En daarna beginnen de eerste regelzaken.

UITVAART DRENTHE VOORAF REGELEN

Steeds meer mensen vinden het belangrijk om het afscheid te laten aansluiten bij hun manier van leven.
Je uitvaart bespreken tijdens het leven voelt misschien ongemakkelijk maar kan een hoop zorgen en vragen wegnemen.

Ik kan vrijblijvend bij je langs komen en ga graag met je in gesprek over datgene wat jij wil bespreken en of vast wil leggen. Al je wensen noteren we in het wensenboekje Zo wil ik het graag… dat je van mij krijgt.

Niets is zo vervelend én lastig om op het laatste moment een uitvaart te moeten regelen, zonder te weten wat je dierbare zou hebben gewild. Een voorgesprek kan plaatsvinden op een locatie van je keuze, misschien wil je meer weten over mijn uitvaartbegeleiding of wil je kennismaken met mij.

Klik dan hier voor contact.

Rianne bij afscheid uitvaartbegeleiding met ruimte voor eigenheid en beleving

“Zo wil ik het graag”…

Als je weet dat je niet lang meer te leven hebt of juist volop in het leven staat en nu al nadenkt over je afscheid, dan kan het fijn Zijn om je uitvaartwensen en ideeën vast te leggen. Dit is prettig voor jezelf en je nabestaanden. Ik kom graag persoonlijk langs om kennis te maken en rustig door te spreken wat je belangrijk vindt in je afscheid.

Je uitvaartwensen vastleggen kan lastig zijn. Het zijn wellicht geen onderwerpen waar je regelmatig bij stil staat. Maar toch is het verstandig om er eens over na te denken en om je uitvaartwensen alvast vast te leggen, ongeacht je leeftijd en gezondheid.  Dat kan erg moeilijk voor je zijn, maar het maakt het voor je nabestaanden makkelijker om een mooi en passend afscheid voor je te regelen. Het biedt hen houvast om te weten hoe jij je uitvaart het liefst zou willen hebben.

Het wensenboekje “Zo wil ik het graag…” is via het contactformulier  geheel kosteloos en vrijblijvend aan te vragen. (Binnen een straal van ca. 30 km rondom Meppel).

Rianne bij afscheid uitvaartzorg in Drenthe, Overijssel en Friesland

Een afscheid dat liefdevol, persoonlijk en met zorg wordt vormgegeven organiseer ik met liefde. In een offerte op maat kan ik je een idee geven van de kosten voor een uitvaart zijn.
Naast de gemeente Meppel, Nijeveen, Staphorst, Rouveen, en Zwolle, begeleid ik ook nabestaanden in de omliggende regio’s.

Gemeente Westerveld: Havelte, Havelterberg, Vledder, Wilhelminaoord, Diever, Dwingeloo, Dieverbrug.

Gemeente de Wolden: De Wijk, Koekange, Ruinen, Ruinerwold.

Gemeente Steenwijkerland: Kuinre, Ossenzijl, Belt-Schutsloot, paasloo, Scheerwolde, Sint Jansklooster, Steenwijkerland, Steenwijk, Tuk, Vollenhove, Wanneperveen, Witte Paarden.

Uiteraard kom ik ook buiten deze regio’s, en ben ik er voor je als je mijn begeleiding wenst.
Hiervoor kun je ook bij mij terecht voor een offerte, kennismakingsgesprek, voorregeling of het begeleiden van een begrafenis of crematie.

Als iets liefs je verlaat, blijft nog altijd de liefde

Rianne