top of page
  • Foto van schrijverRianne

1 Jaar geleden alweer

Wat is het jaar voorbij gevlogen…Dankbaar voor alle mensen die er op mijn pad zijn gekomen, die mij geholpen hebben, die mij wijzer hebben gemaakt, die mij een spiegel voorhielden, die mijn rots waren, die mijn klankbord waren… Ik had het nodig!


Allen enorm veel dank hiervoor!

Want om van je idee; een eigen onderneming te beginnen werkelijkheid te maken, gingen veel slapeloze nachten vooraf. Hoe ga ik dat doen? Hoe pak ik het aan? Wat is mijn doel? Wat is mijn visie? En hoe ga ik dat bereiken? En lang niet alles was mij direct duidelijk, ik heb fouten gemaakt, ik heb geleerd. En nog elke dag mag ik leren en mijzelf ontwikkelen en groeien.


En hier ben ik dan 365 dagen later! Energiek, vol passie en met een duidelijke visie en missie: Nabestaanden begeleiden met eigenheid en beleving. In de breedste zin.


Eigenheid: omdat elk afscheid uniek is. Ieder mens is uniek. Niks moet volgens een boekje. Alles op maat afstemmen.


Beleving: een goede beleving van een afscheid zorgt voor een goede start van het rouwproces. Je mag alles voelen, er is geen goed of fout. Beleving op jouw manier. Met liefde en zorg sta ik je nabij. Zoals jij dat wenst.


Dank aan alle families en nabestaanden dat ik afgelopen jaar jullie vertrouwen heb gekregen om zo dicht bij jullie te mogen staan, jullie te mogen begeleiden! Zo kwetsbaar en puur.


Vanuit liefde voor mijn medemens


Dank aan mijn lief Erik Pomper.. dat je in mij gelooft en me onvoorwaardelijk steunt!

17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page