top of page
Rianne uitvaartbegeleider

Hoi,
ik ben Rianne

Toegankelijk & dichtbij

Mijn naam is Rianne Pomper-Oechies, geboren en getogen in Meppel. Nog steeds woon ik met veel plezier in deze fijne stad, inmiddels samen met mijn man en onze 2 kinderen. In mijn vrije tijd ga ik graag naar het mooie eiland Texel, of gaan we met familie en vrienden kamperen of varen met onze boot.

 

Wat ik je geef is een deel van mij

Na een carrière in de verkoop, ging bij mij in 2017 het roer om. Ik ben gestart met de opleiding uitvaartbegeleider en daarna aan de slag gegaan bij een grote uitvaartonderneming en verzekeraar in Meppel. In augustus 2020 ben ik gestart met mijn eigen onderneming: Rianne bij afscheid. Met liefde en passie voor het vak begeleid ik sindsdien families op mijn eigen manier en vanuit mijn overtuigingen.

Het is geen toeval dat ik in de uitvaartbranche terecht ben gekomen. Al van kleins af aan ben ik gefascineerd door alles wat met dood, rouw en verlies te maken heeft. Ik ben zelf een ‘regenboogkind’, geboren na een overleden kind in ons gezin.

 

Ik geef elke familie de ruimte om het laatste afscheid naar wens vorm te geven en wijs graag op alle mogelijkheden. Graag zet ik mijn kennis en liefde voor het vak in, om zo een passend laatste afscheid te maken.

Bel mij voor een vrijblijvende kennismaking

bottom of page