top of page
  • Foto van schrijverRianne

Herinneringen in een doos

Hemeldoos


Het verlies van een dierbare zorgt voor een onvoorstelbaar verdriet. Een verdriet waar ieder beetje troost steun kan bieden. Zeker voor kinderen is dit verlies onbegrijpelijk, en het rouwproces intens. En juist dat maakt de Hemeldoos nou zo ontzettend bijzonder.

Herinnering


Met deze doos kun je alleen of samen een troost plekje creëren. Een plekje waar je altijd nog een connectie kan voelen met die ene speciale persoon. Vul de doos samen met mooie spulletjes en foto’s die speciale herinneringen oproepen. Of laat het de plek zijn waar tekeningen en brieven ingestopt mogen worden. Zo kan je ‘s avonds voor het slapen gaan nog even snel een kijkje in ” de hemel” nemen.


Modellen


De Hemeldoos komt in zes verschillende kleuren en printjes. Iedere centimeter van deze houten herinneringsdoos kan gepersonaliseerd worden. Dankzij de onzichtbare magneetjes maak je alle wanden zonder problemen open. En mag je alle kantjes beplakken, tekenen en vullen. Met alle wanden vol tekeningen en foto’s, wordt de doos zo omgetoverd tot een kleine inkijk-wereld vol herinneringen. Iedere doos komt met een mooi kaarsje, waardoor het kleine wereldje vol herinneringen iedere avond weer tot leven kan komen.


Voor meer informatie over de hemeldoos, kijk dan op www.hemeldoos.nl Of neem contact op met mij.

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page