top of page
  • Foto van schrijverRianne

Trots op Meppel

RIANNE BIJ AFSCHEID

Al eerder werd Rianne Pomper – Oechies als uitvaartbegeleidster geïnterviewd voor dit magazine. Inmiddels heeft zij haar passie voor het vak, de liefde voor haar medemens, haar vakkundige begeleiding, jarenlange ervaring en haar visie op de uitvaartzorg in haar eigen onderneming gestopt. Zij staat nu 24/7 voor je klaar met haar eigen onderneming Rianne bij Afscheid.


RIANNE GAAT DOOR


Na vele jaren ervaring te hebben opgedaan bij een grote landelijke uitvaartonderneming, staat zij sinds vorig jaar op eigen benen en gaat zij verder als Rianne bij afscheid uitvaartbegeleiding. Rianne is niet veranderd. Zij staat nog steeds voor liefdevolle zorg, warmte en betrouwbaarheid. Wat wel veranderd is? Zij maakt nu keuzes en begeleidt vanuit haar eigen missie en visie. Namelijk een afscheid samen vorm geven waarin ruimte is voor eigenheid en beleving. Oog hebben voor duurzame en eerlijke uitvaarten. Innovatief en inspirerend zijn.


AFSCHEID NEMEN


De geboren en getogen Meppelse begeleid op geheel eigen wijze. Met hart voor het geven van de laatste zorg aan overledenen. Door tijd te nemen, een luisterend oor te bieden en aandacht te hebben voor de nabestaanden. Zij begeleidt en ontzorgt waar nodig in en rondom het afscheid. Traditioneel? Nieuw? Anders? Elk afscheid wordt door haar op maat gemaakt. Samen met nabestaanden vorm geven aan een passend afscheid voor diegene die overleden is en aansluit bij de wensen van de nabestaanden. Zij moeten immers verder leven zonder hun dierbare.

Noem mij maar gewoon Rianne


VRIJE KEUS

Rianne is er voor iedereen die haar begeleiding nodig heeft. Zowel lokaal als regionaal ongeacht of je en waar je verzekerd bent. De keuze voor een uitvaartbegeleider bepaal je namelijk altijd zelf. Je hoeft dus niet direct je uitvaartverzekering te informeren.

Een uitvaartbegeleider is een persoonlijke keus, kies daarom bewust voor iemand die bij je past. Rianne staat voor liefdevolle en betrokken begeleiding.

Door de nauwe samenwerking met Karin van Hattem van De Afscheidspraktijk, voorziet Rianne tevens in professionele vormgeving van de plechtigheid en nazorg. Je kunt hierbij denken aan ceremonieschrijven- en spreken, ritueel begeleiding, maar ook voor nazorggesprekken of verlies- en rouwtherapie.

WENSENBOEKJE


Via de website www.riannebijafscheid.nl kun je een wensenboekje “Zo wil ik het graag” aanvragen. Het vastleggen van je uitvaartwensen kan prettig zijn voor jezelf maar ook voor je nabestaanden zodat zij weten hoe jouw afscheid eruit moet zien. Weten jouw nabestaanden bijvoorbeeld of jij begraven of gecremeerd wilt worden?


CONTACT


Rianne is dag en nacht bereikbaar voor het melden van een overlijden op 06-14 99 71 44.


INFORMATIE


Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact op of stuur een e-mail aan info@riannebijafscheid.nl.

19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page