Ik ben Rianne
rianne-bij-afscheid

Rianne Pomper-Oechies. Geboren en getogen in Meppel, gelegen op de rand van Drenthe en Overijssel. Nog steeds met veel plezier wonen wij, mijn man Erik en onze kinderen Hugo en Fenna, in deze fijne stad Meppel. In onze vrije tijd verblijven wij graag op het mooie eiland Texel, of genieten we met familie en vrienden op de camping en tijdens het varen met de boot.

Het roer om

In 2017 ging het roer om. Mijn toenmalige baan in de verkoop paste niet meer bij mij. Aangemoedigd door mijn man en familie ben ik de opleiding uitvaartbegeleider gaan volgen en heb ik deze succesvol afgerond.

Aansluitend heb ik gewerkt bij een grote uitvaartonderneming /verzekeraar in Meppel. Vanaf augustus 2020 ben ik gestart met Rianne bij afscheid. Met dezelfde liefde en passie begeleid ik “mijn” families maar nu vanuit mijn eigen naam.

Regenboogkind

Al vanaf kinds af aan ben ik gefascineerd in alles wat met rouw en verlies te maken heeft. Zelf ben ik een ‘regenboog’ kind (ik ben geboren na een overleden kind in ons gezin). Mijn broer heb ik helaas nooit gekend. Het was in die tijd niet gebruikelijk om foto’s te maken tijdens een uitvaart. Ik weet dan ook niet hoe zijn afscheid er uit heeft gezien.

Wil je meer weten over de mogelijkheden rondom een persoonlijk afscheid?  Neem dan vrijblijvend contact met mij op, en ik leg het je met liefde uit.

Ik werk transparant, dus je betaalt alleen wat je afneemt. Omdat ik geen prijsafspraken heb, ben ik vaak goedkoper dan grote uitvaartondernemingen.

Those we loved don’t go away
They walk beside us every day
Unseen, unheard, but always there
Still loved, still missed, still very dear